SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Äventyr?

Supportrar, ledare, spelare - när ni är iväg på något kul med laget,  kanske en turnering, läger, cup, en kul seriematch eller något annat trevligt - litet som stort!

Vore så roligt att kunna berätta och dela med oss av era äventyr till våra Facebook följare.

Ni som är på plats, skicka gärna över ett foto o någon rad om var ni är via Messenger till vårt Facebook konto IF Lödde eller maila till info@iflodde.se, så skall vi se till att dela med oss till våra följare och låta dem få en inblick i allt spännande som händer i våra lag

                 🖤💛⚽️🖤💛⚽️⚽️

IF Lödde gör avtryck i fotbollssverige!
2022-11-13 23:54

IF Löddes ungdomsverksamhet är stor och vi är glada för alla framgångar som tidigare löddespelare får uppleva! Ifrån senaste tiden vill vi uppmärksamma följande två händelser. 

Kalle Joelsson tog steget till Helsingborgs IF som 16-åring och har, efter några skadefyllda år, under 2022 tagit hand om förstemålvaktsposten i allsvenskan och där presterat så bra att han nu vid säsongsavslutningen tilldelades utmärkelsen Årets HIF:are. Stort grattis Kalle!

 

I helgen som gått har två tidigare löddespelare, Hugo Bäckstrand och Marcus Rosenqvist, varit uppe i Stockholm och där tagit SM-guld med P17-laget i Malmö FF. Både Marcus och Hugo lämnade IF Lödde inför denna säsongen efter många år i IF Löddes P05-lag. Riktigt stort grattis till er båda!

Stöd din förening via Gräsroten
2022-11-10 10:43
Om du spelar via Svenska spel så välj IF Lödde som stödförening.

Att uppmuntra till mer spelande vill vi verkligen inte, men om Ni ändå spelar lite på oddset, tipset eller andra former så kan Ni välja IF Lödde som stödförening. Detta år fick vi ca 15 000 kr från Svenska spel.

 

Var rädd om era pengar och spela med förnuft.

 

//Jonas Ekström

2022-10-20 22:00
Välkomna till IF Lödde

IF Lödde är glada att välkomna Martin Lönneström, 41 år ung, och Robin Eriksson, 26 år ännu yngre, som nya tränare för vår U19 trupp. Peter Hansson flyttar samtidigt upp från P06/07 gruppen för att ytterligare förstärka tränartrojkan. Inom kort kommer vi att presentera något ytterligare namn till denna redan starka tränarbesättning.

 

Martin Lönneström har en gedigen bakgrund inom fotobollen först som spelare där han som högst representerade Landskrona BoIS. Som tränare har han tränat flera lag på junior- och ungdomsnivå, men senast kommer han från ett uppdrag som seniortränare i Bjuvstorps FF.

 

Robin Eriksson hade också en lovande spelarkarriär som tyvärr stoppades av en elak skada. Men Robin ville inte lämna fotbollen och satsade därför vidare som tränare och har den senaste säsongen assisterat Martin i Bjuvstorps FF.

 

Vi hoppas att denna satsning på U19 gruppen skall ge våra ungdomar ännu större möjligheter att utveckla sin fulla potential och som vi tror och hoppas ytterligare kan förstärka IF Löddes varumärke som en förening som utbildar spelare både för elitforboll men också för spelare till vårt representationslag. 

 

Våra seniortränare och Martin/Robin har redan inlett kontakten och vi räknar med att bra samarbete både med seniorgruppen och med våra yngre grupper på pojksidan.

 

Välkomna till IF Lödde  

SkandiaMäklarna i Kävlinge, ny guldpolare!
2022-10-20 11:05
Irja Forsberg Holst med sina kollegor i Kävlinge.

Varmt välkomna till IF Lödde önskar vi SkandiaMäklarna i Kävlinge.

Irja Forsberg Holst som är franchisetagare i Kävlinge berättade om hur allt startade för ca 20 år sedan. 

 

Kortfattat så startade Peter Landgren & Co 2000 där vi sedan gick in och köpte rättigheterna för Skandiamäklarna i Skåne. Skönt att tillhöra det lokala men ändå kunna dra nytta av det stora i en kedja. Har sedan 2000 varit med och sponsrat det ideella föreningslivet där vi är verksamma. Första sponsor projektet var ihop med Bunkeflo IF 2000, där satt vi ihop ett erbjudande om möjligheten för medlemmarna att rekommendera oss i fastighetsaffärer och i motprestation fick klubben ytterligare sponsorpengar, som ett tack. Något som blev väldigt uppskattat och anammades av andra mäklarfirmor.

Marcus Hedin från vårt företag bor i Löddeköpinge och spelar för Lödde FF, han kommer vara den som är drivande samt kontakten med klubben. 

 

Vi hoppas på att tillsammans med er hitta på mycket kul framöver för både barnen och ungdomarna i IF Lödde.

 

SkandiaMäklarna är varmt välkomna till IF Lödde.

 

//Jonas Ekström

 

 

Dagen på IP
2022-10-08 22:48

En intensiv och underbar dag på Tolvans IP rundar av årets Knattespel.

 

Glädje, gemenskap och fotboll i massor!

Tröttnar aldrig på de tindrande och förväntansfulla ögonen hos alla spelare när de går upp på stora läktaren för att få ta emot sin pokal.

Tack till spelare, ledare och supportrar för i år!

 

Att få ihop ett arrangemang som detta kräver ideellt arbete i massor!

Våra Herrlagsspelare som i torsdags bar o konkade alla målen på plats.

Barndomare och p-vakter från våra ungdomslag, ni är bäst, så fina ungdomar vi har.

Föräldrar från våra deltagande IF Lödde lag som med stort engagemang tagit sig an kiosk/hamburgeria och städat upp IP efter dagen slut.

Stort, stort tack för idag!  💛🖤

 

Sedan har vi några med ett ideellt hjärta av guld, som vi vill hylla lite extra idag.

Sophie, lagförälder i P09, som även om barnen är för gamla för att spela Knattespelen, med stort engagemang fixat och stöttat hela dagen för att få kioskerna att flyta på.

Martin, vår Damlagstränare som outtröttligt stått vid grillen hela dagen och grillat runt 1000 hamburgare.

Fredrik, tidigare tränare i F0708, som med sin yrkesskicklighet gör motsvarande 3 personers jobb för att få burgar tillbehören hanterade, skivade, hackade professionellt och snabbt! Som även hade tid fundera lite inför nästa års grilltillbehör, det ser vi fram emot!

 

Dagen är ett bevis på vad vi tillsammans kan uppnå, när det  ideella är som bäst! 🖤💛💪😍

 

Tusen tack alla för i år, vi ses igen nästa år!

Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
U19, 27/11 12:02 
Herrar, 18/11 05:57 
Lödde FF, 16/11 18:04 
Herrar, 16/11 06:14 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare