SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Kallelse till IF Löddes årsmöte 2023
2023-01-29 10:40

Tid:    Fredagen den 10/2 2023 kl 19.00

Plats: Dahls Hotell

 

En vecka innan årsmötet kommer verksamhets- och förvaltningsberättelse, revisorernas berättelse för år 2022 samt budget för år 2023, att vara tillgängliga i klubblokalen samt på kansliet.

 

Föredragningslista

1. Årsmötets öppnande

2. Fastställande av röstlängd

3. Fråga om mötet behörigen kallats

4. Fastställande av föredragningslista

5. Val av ordförande för mötet

6. Val av sekreterare för mötet

7. Val av protokolljusterare och rösträknare

8. a) Styrelsens verksamhetsberättelse för år 2022

    b) Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning för år 2022)

9. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under år 2022

10. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

11. Fastställande av medlemsavgifter

12. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för år 2023

13. a) Val av ordförande för en tid av 2 år.

          Avgående: Peter Joelsson

      b) Val av 3 st styrelseledamöter för en tid av 2 år

          Avgående: Michael Esplinger, Jonas Ekström och Patrik Norrman

      c) Val av 1 st styrelsesuppleant för en tid av 2 år

          Avgående: Lars Paradis

      d) Val av 2 st revisorer för en tid av 1 år

          Avgående: Agne Andersson, Ingrid Haraldsson          

      e) Val av 5 st ledamöter till av valberedningen för en tid av 1 år, av vilka en skall utses           

          tillsammankallande

          Avgående: Mikael Andreasson, Benjamin Holmgren-Kervall, Lars Keldebäk, Mats     

           Mårtensson (sammankallande) och Martin Andersson

14 Avslutning av mötet.

 

Därefter prisutdelningar, förtjänsttecken mm

 

Efter årsmötet, prisutdelning mm, serveras mat från Lucys till deltagande medlemmar!

 

Samtliga medlemmar, sponsorer och övriga IF Lödde vänner hälsas mycket välkomna!

 

(publicerad 2023-01-20 kl 10:40)

Sebastian Crona till ÖSK!
2023-01-25 14:41

Under onsdagen presenterades Sebastian Crona som Örebros SK:s fjärde nyförvärv inför säsongen i Superettan. Den centrala mittfältaren, som varit lagkapten i både Jönköping Södra och Varbergs BoIS i Superettan, har skrivet på ett kontrakt över 2024. 

Sebastian startade som knatte i IF Lödde och lämnade inte sin moderklubb förrän han var 18 år då han avancerade upp i seriesystemet via GIF Nike, IS Halmia, Östers IF, Varbergs BoIS, Jönköping Södra och nu som 31-åring landar han i Örebro SK. 

Stort grattis Sebastian till två nya år inom elitfotbollen önskar IF Lödde!!

Damer
Andraplats i Nova kicken!
2023-01-22 16:46, Damer

Under helgen har IF Löddes damlag varit med i sjumannacupen Nova Kicken i Eslöv.

 

Gruppspel under lördagen som slutade med en andraplats efter TFF och sedan väntade kvartsfinal mot GIF Nike under söndagen. Jämn match som gick till straffar där löddetjejerna visade klass och kyla med att sätta samtliga straffar och Linnea Norrman, förutom att sätta en straff, räddade en straff. Semifinalen spelades mot IFK Osby där Emilia Karninger avgjorde med ett snyggt långskott med fem minuter kvar. Duktiga Vellinge IF väntade i finalen och fram till att motståndarna gör 1-0 med fyra minuter kvar står IF Lödde för en riktigt stark insats mot div.2-laget. Lödde skapar under den perioden 2-3 riktigt bra lägen för att ta ledningen. Vellinge hinner rulla in 2-0 också innan slutsignalen går och vinner cupen välförtjänt! Silver till IF Lödde!  

Några år sedan vi spelade cup senast men nu dröjer det nog inte så länge till nästa gång. Det här blev en magisk helg som ger energi lång tid framåt! 

Läs mer om cupen här: https://skanesport.se/2023/01/22/sa-gick-det-i-nova-kickens-damklass/

Hugo i P17-landslaget!
2023-01-20 17:02

Hugo Bäckstrand har blivit uttagen att representera Sverige när P17-landslaget åker på turnering i Alicante i februari. Hugo tillhörde IF Lödde till för ett år sedan då han gick vidare till Malmö FF där han under hösten vann SM-guld. 

IF Lödde önskar dig stort lycka till Hugo! 

Ta möjligheten att bli blodgivare!
2023-01-13 08:47

Bankens nya blodgivarprojekt räddar liv och stödjer föreningslivet

 

I svensk sjukvård behövs i genomsnitt en blodpåse i minuten, dygnet runt, året om. Blodet används till exempel vid cancerbehandlingar, förlossningskomplikationer och kroniska sjukdomar. Enskilda händelser som till exempel en olycka eller en blödning under en operation kan snabbt minska blodlagret. En påse blod har sex veckors hållbarhet vilket betyder att det hela tiden behövs frivilliga som lämnar blod.

Från den 11 januari och hela 2023 får den som inte redan är blodgivare men vill bli möjlighet att ge dubbla gåvor, dels i form av sitt blod som kan hjälpa andra, dels genom att kunna välja en skånsk förening som vi från bankens sida stöttar med 1 000 kronor. Det är våra tre ägarstiftelser som avsatt 1,5 miljoner under 2023 för att projektet ska kunna genomföras.
Så går det till:

  1. Grundkraven för att bli blodgivare i Skåne är att du behöver vara 18-65 år, väga minst 50 kilo och ha en svensk giltig ID-handling och svenskt personnummer samt tala och förstå svenska. På GeBlod.nu kan du göra en snabbkontroll för att se om du har chans att bli blodgivare.
  2. Vill du komma till en blodcentral eller blodbuss behöver du anmäla dig på GeBlod.nu, därefter blir du kontaktad och får en tid för provtagning. Fyll i blanketten och ge den till personalen i samband med ditt besök hos GeBlod. Blanketten finns på sparbankenskane.se/blodgivare

På blanketten väljer du vilken ideell förening i Sparbanken Skånes verksamhetsområde som du skulle vilja att banken ska skänka 1 000 kronor till. Man kan också välja att istället välja någon av fem förvalda verksamheter som finns på blanketten som bidrar till samhällsnytta i Skåne.
Syftet med projektet är som sagt att öka antalet personer i Skåne som ger blod. Därför ska den som vill skänka pengar genom banken inte vara registrerad som blodgivare tidigare. Om det visar sig i samband med personens besök på blodcentralen eller blodbussen att den inte kan vara blodgivare tackar vi för engagemanget och skänker ändå 1 000 kronor till föreningen som personen valt.
På sparbankenskane.se/blodgivare finns det frågor och svar kring projektet om du vill veta mer.

Gillar du att skriva och berätta eller har du ideer?
2023-01-09 23:41
I vår Klubbtidning, som tas fram varje år, berättar vi om vår fina verksamhet, man kan läsa om alt spännande våra lag hittar på under året och annat som händer i och kring IF Lödde. 
Arbetet med att ta fram 2023 års Klubbtidning är igång och vi skulle så gärna vilja få in lite inspiration eller personer som kan vara del i teamet som jobbar med framtagningen.
 

Tycker du det är roligt att skriva och berätta och skulle kunna tänka dig att bidra till tidningen? 

Eller kanske har du ideer på vad vi skulle kunna skriva om i vår Klubbtidning?
Kanske känner du någon (tidigare eller nuvarande spelare, domare, ledare, supporter, förälder i laget, syskon, Löddebo m fl) som gillar att skriva eller kan ha ideer att bidra med? 
Omfattningen på det man bidrar med är helt och hållet utifrån dina egna förutsättningar, men du kan vara helt säker på att allt engagemang oavsett storlek tas emot med öppna armar - så tveka inte att höra av dig till Jessica, jessi.axelsson@gmail.com eller 076-81 82 521 och var med i det roliga arbetet med att ta fram 2023 års Klubbtidning!
Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
U19, 29/01 19:55 
Herrar, 29/01 12:44 
Herrar, 25/01 11:43 
U19, 22/01 19:23 
Damer, 22/01 16:46 
F 2007-2008, 22/01 16:21 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare