Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 2/6 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Vid besök på Tolvans IP, tänk på att byta om hemma och ta med fylld vattenflaska, inga omklädningsrum finns att tillgå. På IP är det tillåtet med 100 åskådare per plan *)

Våra direktiv i sin helhet hittar du här

 

*) Vid A-lagets matcher tillåts endast sittande publik, på anvisade platser, varför lite fler åskådare kan tas in - matchvärdrar på plats guidar er rätt

Midsommarstängt på kansliet
2021-06-21 10:45

Kansliet håller midsommarstängt 22/6-25/6

Ni som tar bilen till IP - hjälp oss!
2021-06-07 17:41

Det är mycket trafik på Bollvägen och adderat till det många som parkerar eller stannar för hämtning/lämning längs konstgräsplanen eller på andra inte så lämpliga platser längs vägen - detta  skymmer sikten för andra trafikanter och barn/ungdomar påväg till och från IP.

Vi är väldigt måna om att alla skall kunna ta sig säkert till och från IP utan några olyckor!

 

Från föreningens håll har vi varit i kontakt med kommunen gällande Bollvägen och trafiksituationen, för att försöka få till en bättre trafikmiljö på Bollvägen, men tyvärr utan någon framgång.

 

Därför vädjar vi nu till alla som tar bilen till IP, kör försiktigt på Bollvägen och använd parkeringsplatserna, numera får ni gärna hämta/lämna inne på IP och behöver inte stanna vid huvudingången!

 

Tack för er hjälp att minimera riskerna för olyckor och göra det säkert för alla att ta sig till och från IP!
FC Rosengård o Hattrick hälsar på!
2021-06-07 12:02

Imorgon tisdag får vi finbesök på IP!

 

IF Löddes F09/10 lag är med i ett projekt som heter Hattrick och leds av FC Rosengård.

Den första delen av projektet är en fotbollsträning som deras elittränare håller i tillsammans med två av FC Rosengårds A-lagsspelare, och det är denna träning som kommer att ske på tisdag på B-planen kl 17.30. 

Träningen består av övningar som de fokuserar mycket på i FC Rosengård. Denna del är tänkt att inspirera tjejerna – både genom fotbollsövningar men också genom att de får träffa förebilder i form av deras A-lagsspelare.

 

Den andra delen av projektet är en kunskapsdel. För Hattrick 2020/2021 är temat Inkluderande Idrott där kunskapspaketet är framtaget i samarbete med WorldPride.

 

Kunskapsdelen kommer att hållas i samband med den tredje delen av projektet som är en fotbollscup på Malmö IP i sommar. Cupen fokuserar på glädje, gemenskap och att ge deltagarna en upplevelse. 2021 kallas denna cup för Pride Cup i och med att den arrangeras i samband med WorldPride. 

 

Avslutningsvis var det tänkt att alla medverkande lag skulle gå tillsammans med FC Rosengård och Lotta Schelin i Prideparaden, men pga restriktionerna kommer detta tyvärr inte att bli av.

 

Läs mer om FC Rosengård och Hattrick här

 
Följ oss på Facebook i morgon så får ni se mer från tjejernas träning med FC Rosengård!
 
Aktuella direktiv - uppdaterad 2/6
2021-06-03 12:28
Föreningen följer självklart även fortsatt noga direktiven som kommer från Skåneboll, SvFF och Folkhälsomyndigheten. Utifrån senaste uppdateringarna gäller nedan för vår verksamhet.
 
Det är viktigt att påminna om att även om det nu öppnas upp något, vilket är fantastiskt roligt, är tillåtet spela matcher och ta in viss publik, är vi inte tillbaka till ett normalt läge. Vi måste alla fortsätta ta ansvar för att motverka smittspridning, hålla avstånd och tänka till så att allt genomförs på ett smittsäkert sätt!
 
 • Träning och match är tillåtet för alla åldersgrupper, vi fortsätter utomhus
 • På IP är det tillåtet med 100 åskådare per plan
 • Vid A-lagets matcher tillåts endast sittande publik, på anvisade platser, varför lite fler åskådare kan tas in vid dessa matcher - matchvärdrar på plats guidar er rätt
 • Vid hemmamatch skall varje lag ha minst en matchvärd. Vi ber er föräldrar stötta ledare o laget genom att ställa upp som matchvärd. 
  • matchvärdsväst skall bäras  (finns innanför dörren i Klubbstugan, på hatthyllan)
  • matchvärden är på plats i tid, gärna redan vid samling
  • matchvärdens uppgift är att: 
   • säkra så att det inte är mer än 100 åskådare på aktuell plan (med "plan" avses A, B, C, D resp Konstgräsplanen. Spelas t ex två matcher på Konstgräsplanen gäller 100 åskådare totalt för båda matcherna)
   • innan matchstart, gå fram till domaren och presentera sig, berätta att matchvärden finns där för att stötta domaren.
   • vara tillgänglig för domaren innan, under, i pauser och efter match (domaren dömer, matchvärden skall inte utföra domarens uppgift, bara stötta) 
   • om någon utanför spelplanen bryter mot Nolltolleransen påtala detta för laget ledare (Nolltollerans innebär att vi inte tillåter att man försöker påverka/ge negativa kommentarer om domsluten, använda svordomar mot ledare/spelare/domare, använda obscena gester/könsord/rasistiska uttryck)
   • Informera IF Löddes styrelse om eventuella händelser som inte är förenliga med Nolltolerans, styrelsen@iflodde.se
   • I många matcher är det IF Löddes egna barn/ungdomsdomare som dömer, det är jätteviktigt de har stöd från matchvärden!
 • Alla byter om hemma (inga omklädningsrum finns att tillgå)   
 • Alla har med egen vattenflaska - fyll den hemma!
 • Används Klubbstugan ser man till att inte vara fler än att man kan sprida ut sig o hålla ordentligt avstånd!
 • För seniorlagen och lag som deltar i Nationell serie gäller att endast bortalag (enligt beslut från Kävlinge kommun) med hemvist mer än 5 mil bort får använda våra omklädningsrum (självklart med ett smittsäkert upplägg där man sprider ut sig och håller avstånd)
 • Ingen deltar i vår verksamhet om man:
  • känner sig sjuk
  • har symptom så som feber, hosta, huvudvärk, halsont
  • har någon i sin närhet som drabbats av Covid-19
Tjejer och killar födda 2016 - på söndag 16 maj träffas vi första gången!
2021-05-10 20:33

På söndag 16 maj är det dags, första träningen för tjejer och killar födda 2016!

 

Tjejer tränar 9.50 - 10.50, ni hittar mer info här

Killar tränar 11.00 - 12.00, ni hittar mer info här

 

Hjärtligt välkomna!

Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
Herrar, 24/06 21:42 
Lödde FF, 22/06 22:32 
F 2007-2008, 21/06 19:17 
Damer, 21/06 01:21 
P 2013, 20/06 17:06 
Herrar, 18/06 13:39 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare