SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Damer
Referat: Torns IF  - IF Lödde
Storvinst mot Torns IF!
2023-10-02 00:58, Damer

Under söndagen gästade vi Stångby för 9-manna match mot Torns IF. 

Vi startar matchen med bra rörelse och bra passningsspel och tar också ledningen med 1-0 när Jacklyn Nilsson rundar målvakten i friläge och rullar in bollen i ett tomt mål. Lovisa Sandgren utökar sedan dubbelt innan halva första halvlek är spelad. Andra halvan är det sämre spel och det produceras endast några halvchanser för Lödde och Torn spelar till sig 2-3 hörnor som ställer till lite kalabalik I bortalagets straffområde. 

I paus är spelarna överens om att vi gjort en sådär första halvlek och vill ut och visa att de kan bättre sista 45 min. Direkt ifrån start ser man att det är en annan intensitet i löddelaget och de biter sig fast på sista tredjedelen under stora delar av andra halvlek. Lovisa utökar sin målskörd till fem och Jacklyn slutar på fyra fullträffar när domaren blåser av matchen. 

Lödde har nu satt sig i en väldigt fin sits för att vinna serien och skall ”bara” knyta åt säcken hemma mot Ödåkra IF nästa söndag Kl.17. Hoppas vi ses där! 

Knattespelsavslutning på IP
2023-10-01 12:41

Under lördagen var det dags för årets avslutning på Knattespelen.

Vilken underbar fotbollsfest det blev, fotbollsmatcher och publik i massor och med undantag för en kort regnskur under förmiddagen var även vädret med oss! 

 

Ungefär 100 personer är engagerade för att kunna genomföra ett sånt här arrangemang, domare,  grillare, parkeringsvakter, bemanning i kiosk och hamburgerian, städpatrull och många andra i logistiken runtomkring. Ett stort TACK för allt!

Våra damlagstränare Martin och Björn grillade hamburgare hela dagen, Sophie, lagförälder i P09, stöttade runt kioskerna, hon har troligen stegrekord efter dagen :-) Ingen av dem med barn i Knattespelsåldern, ett extra stort tack till er för ert engagemang!

 

Såg ni helikoptern över IP igår? Det var en av våra ledare som var ute och flög och lyckades ta ett foto över idrottsplatsen, tusen tack Björn för den coola bilden!

Herrlaget klart för div.2!
2023-09-17 16:10

Under lördagseftermiddagen i Lomma så säkrade herrlaget seriesegern i sin serie och därmed kommer det för första gången i föreningens historia att spelas fotboll på division 2 nivå under 2024 på Tolvans IP!

Avancemanget säkrat men det återstår tre matcher och nästa lördag, 23 september kl 15.00, sluter vi upp på Tolvans IP och hejar på våra hjältar vid säsongens näst sista match då IF Limhamn Bunkeflo står för motståndet.

Tryckfel i höstens bonushäfte.
2023-09-11 20:06

Hej på Er.

 

Tyvärr så råkade Raw & Soft Flower design komma med i bonushäftet. De har förtillfället ingen butik så Ni kommer inte kunna nyttja denna kupong. Skulle de öppna någon butik under hösten så kommer kupongen inte gälla i butiken, be om ursäkt för detta.

 

Hoppas det inte ställer till för mycket för Er.

 

//Jonas Ekström

 

Maher förlänger!
2023-09-05 11:27

Maher El-Tahan kom ifrån seriekollegan GIF Nike i vintras och har gjort stort avtryck på plan och då speciellt på sin högerkant men han har även vikarierat framgångsrikt som mittback någon match. Maher signade i förra veckan ett kontrakt över säsongen 2026 vilket IF Lödde är mycket nöjda med då vi är övertygade om att kontinuitet och långsiktighet är viktiga framgångsfaktorer.

 

Maher passade på att fira det nya kontraktet med ett drömmål och två fina assister i söndagens seriefinal mot Lilla Torg inne på Mariedals IP. Läs mer om Mahers kommentarer till matchen här: https://skanesport.se/2023/09/04/maher-el-tahan-efter-vinsten-for-if-lodde-i-seriefinalen-nu-ar-det-i-vara-hander/

 

Vi är glada att kunna informera er….
2023-08-31 11:00
….att IF Lödde från 1 september har en klubbchef på plats!
 
Under senaste 1,5 året har vi haft en tillfällig lösning för att bemanna vårt kansli. Under denna period har vi analyserat och utvärderat kanslitjänsten samt sett över vad vi som förening har för framtida behov.
Styrelsen kom fram till att vi vill förändra upplägget vi har idag med en renodlad kanslitjänst och i stället anställa en klubbchef på halvtid, vars roll i huvudsak ska innehålla kontakt med andra fotbollsföreningar, Skånes fotbollsförbund och andra kringorganisationer, administrativa uppgifter, ekonomihantering, stöd till våra områdesansvariga samt arbete som på olika sätt bidrar till utveckling av föreningen.
Arbetet med att hitta lämpliga kandidater till klubbchefsrollen påbörjades och under sommaren dök en oväntad möjlighet upp.
 
Vi är idag jätteglada att kunna informera er att vi anställt Peter Joelsson i rollen som klubbchef fr.o.m. 1 september.
Peter har en lång erfarenhet inom föreningslivet och inom fotbollen som spelare, ledare för både ungdoms- och seniorlag och som ordförande i föreningen sedan flera år – en fantastisk kompetens och erfarenhet vi får in i den nya rollen.
 
Det var en enig styrelse som tog beslutet att anställa Peter i rollen som klubbchef. Peter var ej närvarande när styrelsen tog beslutet.
I en ideell förening är det inte ovanligt att en person har flera olika roller och ansvar. Peter är idag även ordförande och kommer att fortsätta i den rollen. 
Formellt är det medlemmarna på årsmötet i februari som tillsätter ordförande, styrelseledamöter och valberedning.
I sin nya roll som klubbchef rapporterar Peter till styrelseledamot Jessica Axelsson.
 
Vi har idag områdesansvariga, ni hittar kontaktuppgifter här, vilka är utsedda av styrelsen. Dessa personer och deras roller/ansvar förändras ej i och med tillsättningen av en klubbchef. 
 
//Pua styrelsen - Jessica Axelsson och Michael Esplinger
Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
Damer, 02/10 00:58 
U19, 30/09 19:38 
Herrar, 30/09 10:19 
Damer, 28/09 00:08 
Damer, 24/09 22:48 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare