SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Världens finaste
2023-04-01 19:08

TACK alla underbara, små och stora, som slöt upp idag på årets städdag och fixade fint på IP!
Några härliga timmar med ett fantastiskt stort och engagerat gäng! God korvlunch från grillen, härligt solsken, massa snack och som vi har fixat - räfsat, demolerat en gammal bod, rensat ogräs, putsat fönster, planterat blommor, tvättat avbytarbås och en massa mer - såååååååå fint det blev! 

Innan vi drog oss hemåt var det flera som summerade dagen med ”vilken trevlig dag detta var, det får vi marknadsföra i lagen”

Åter igen, tack för ert engagemang och för att ni bidrar till att vi har världens finast idrottsplats som alla barn, ungdomar, föräldrar och besökare får njuta av!

Nu är vi redo för seriepremiär och en härlig vår på Tolvans IP!

Årets pristagare - stort grattis!
2023-02-24 12:06
Bild 1: Michael Esplinger - standin för Ellen som spelade match - Lovisa Sandgren - Millie Ohlin - David Johansson (saknas på bild gör Fabian Jansson) Bild 2: Ellen Appelgren

Lika roligt varje år att få premiera och lyfta fram fina insatser, vid årsmötet 10 februari  var det så dags att presentera 2022 års pristagare. Stort GRATTIS till alla pristagare för era fina insatser!

 

Årets Förebild - Ellen Appelgren
Årets förebild har en hög träningsnärvaro, ställer alltid upp och spelar match oavsett vilket lag som kallar. Det kan sitt eget lag, det äldre laget eller ibland t o m och med de yngre. Hon klagar aldrig på en lagkamrat eller en domare, hon ger alltid 100% på träning och match och är välkomnande mot nya lagkamrater. Dessa egenskaper är starkt bidragande till att hon blev framröstad till att vara lagkapten under det gångna året och också avgörande för att utses till årets förebild. 


Årets äldre flickspelare - Millie Ohlin
Årets äldre flickspelare brinner för sin fotboll! Hög träningsnärvaro, försöker hela tiden utvecklas, bra fokus på träning och match. Hon ger allt i alla övningar på träningen, följer spelplanen på match till hundra procent, gör sitt yttersta i varje situation och ger aldrig upp. Hon peppar medspelarna på ett väldigt bra sätt och visar respekt för både domare, medspelare och motståndare och hon är därmed ett föredöme både på och utanför plan! Under 2022 så har hon utvecklats väldigt mycket och har redan hunnit med att representera IF Löddes damlag vid ett flertal tillfällen. 

Årets äldre pojkspelare - David Johansson
Med bra teknik, god spelförståelse, bra passningsfot och ett bra skott har han alla viktiga egenskaper som gör honom till en bra fotbollsspelare. Han ger alltid sitt yttersta ute på planen och med sin vinnarskalle bidrar han med positiv energi till laget. Han har en hög arbetskapacitet och arbetar över stora ytor där han hjälper sina lagkamrater och ser alltid till att vara spelbar. Han har en hög träningsnärvaro, är en bra kompis och var under året starkt bidragande till U16-lagets positiva utveckling. Han har även varit tongivande i de matcher han spelade med U19. 


Årets ledare - Michael Esplinger
Med stort engagemang och hjärta för föreningen har han drivit ungdomsgruppen, administrerat och sett till att sommarfotbollen haft ledare, startat och drivit IF Löddes nya grupper samt varit en del av styrelsen. Han har inte alltid haft den hjälp som båda han och övriga i styrelsen önskat, men utan att beklaga sig har han gjort vad han kunnat, och lite till, för att dessa viktiga delar av IF Löddes verksamhet har fungerat. Micke ger IF Löddes värdeord (Hjärta Kamratskap Ödmjukhet) ett ansikte.

Årets Herrspelare - Fabian Jansson
Han är en skicklig spelare som besitter stora defensiva kvaliteter, men som också är ett ständigt hot i speluppbyggnaden. En mogen spelare med kloka beslut, som även besitter ledaregenskaper. Genom hög närvaro, stort driv och en vinnarskalle så förde han sin egen samt lagets utveckling framåt. Han har uppfyllt förväntningarna, den kravbild som gruppen arbetar efter genom att sätta laget framför jaget. Han bär klubbmärket med stolthet! 


Årets Damspelare - Lovisa Sandgren
Årets damspelare är en tjej som är oerhört träningsflitig och som alltid ger 100% oavsett
träningsmoment. Spelaren har bra avslut och förutom att hon gör mycket mål så har hon ett fint spelsinne som gör att hon även gör sina medspelare bättre. Hennes sätt att ta emot, lyfta och välkomna nya och yngre spelare i träning och match är något vi ledare uppskattar mycket! 

Årets Sportförälder 2022 utsedd, vinnaren är.....
2023-02-24 09:03

Tävlingen Årets Sportförälder 2022 är nu avgjord och vinnaren är vår egen Carlos Duron, ledare i P15! Stort GRATTIS Carlos till den fina utmärkelsen!

Ni läser den fina motiveringen här:  https://fal.cn/Sportforalder2022

Glöm nu inte gratulera Carlos när Du springer på honom på IP!

IF Lödde klubbdag lördagen 11/2
2023-02-10 13:01

Lördagen den 11/2 så har IF Lödde sin klubbdag i Nyvångshallen med fotografering av lagen i föreningen samt porträttbilder av alla spelarna genom Express Bild försorg.

 

Våra sportleverantörer Puma och Team Sportia Emporia kommer att ha försäljning av klubbprofilen, fotbollskor och joggingskor med 40% rabatt på de priser som framgår av, TEAMSALES ACTIVATION LÖDDE, samt andra erbjudande, bollar, strumpor, sleeve socks och benskydd.

Puma kommer att sälja fotbollskor och joggingskor (40%), som man då provar och betalar via swish hos Team Sportias försäljningsstånd och sedan hämtas de i Klubblokalen på IP om någon vecka när de är komna till Lödde.

Team Sportia kommer också sälja bollar, strumpor och sleeve socks i svarta o gula färger och benskydd på plats.

 

Det kommer finnas möjlighet att prova overaller, t-shirt, underställströjor ur klubbsortiment och

som man sedan beställer på nätet via IF Löddes hemsida och där beställningen levereras till klubben.

 

Kiosken kommer vara på plats med kaffe och något gott till, samt försäljning av mössor, buffar och halsdukar.

Damer
Rebecca återvänder!
2023-02-02 19:08, Damer

Under onsdagen blev det klart att Rebecca Edinge återvänder till IF Lödde efter några år med knäproblem och spel i Dösjöbro IF. Rebecca stod i mål de sista åren i IF Lödde samt under sin sejour i Dösjöbro IF men väljer nu att lägga det åt sidan för att testa vingarna som utespelare. Vi tog ett kort snack med Rebecca för att se vem vi fått in i damtruppen.

Sebastian Crona till ÖSK!
2023-01-25 14:41

Under onsdagen presenterades Sebastian Crona som Örebros SK:s fjärde nyförvärv inför säsongen i Superettan. Den centrala mittfältaren, som varit lagkapten i både Jönköping Södra och Varbergs BoIS i Superettan, har skrivet på ett kontrakt över 2024. 

Sebastian startade som knatte i IF Lödde och lämnade inte sin moderklubb förrän han var 18 år då han avancerade upp i seriesystemet via GIF Nike, IS Halmia, Östers IF, Varbergs BoIS, Jönköping Södra och nu som 31-åring landar han i Örebro SK. 

Stort grattis Sebastian till två nya år inom elitfotbollen önskar IF Lödde!!

Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
Damer, 26/03 23:06 
U19, 26/03 21:03 
U19, 25/03 21:37 
Herrar, 25/03 18:24 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare