SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Tillfälliga öppettider på kansliet

Vi kommer under en period att ha begränsade öppettider på kansliet, vi håller öppet på torsdagar kl 18-19.30.

 

Är det några akuta frågor, ta gärna kontakt med resp ansvarig - ni hittar kontaktuppgifterna här eller lägg ett mail till kansliet@iflodde.se, så svarar vi så snart vi bara kan.

Damer
Referat: IF Lödde - Asmundtorps IF
Oavgjort mot Asmundtorp
2022-05-14 00:29, Damer

Regnet hade gjort A-planen ospelbar och därför fick matchen spelas på B-planen när Asmundtorps IF kom på besök under fredagskvällen. 

 

Lödde hade fin energi ifrån matchstart och stressade motståndarna till misstag och hemmalaget kunde där med vinna boll högt och binda fast motståndarna på egen planhalva. Lödde skapar en hel del halvchanser i denna perioden men lyckas inte få till det sista för att skall bli riktigt farligt. Ur ingeting så skapar Asmundtorp ett frisparksläge ute på kanten i höjd med straffområdet och därifrån tar ett hårt skott en oturlig touch på hemmaspelare och far bort i bortre krysset. Kalldusch! Lödde fortsätter jobba hårt halvleken ut och bränner ytterligare några hyfsade lägen. 

 

I andra halvlek drar Lödde upp tempot ytterligare och chanserna blir bättre och bättre där Ida Karlssons skott tätt över samt några fina inspel ifrån kant, som rinner retligt igenom hela straffområdet, är de bästa lägena. Kvitteringen skall dröja tills att tio minuter återstår då Emmy Bohm friställer Ebba Andersson med en magisk genomskärare som hon sätter hårt och säkert i bortre hörnet. Välförtjänt efter stort spelövertag som tilltog allt eftersom tiden gick. Sista tio minuterna trummar Lödde på och hinner skapa 3-4 riktigt bra lägen för att ta hem alla tre poängen men skotten blockas eller går strax utanför. 

 

Lödde har ett så pass stort bollinnhav och tryck på motståndarna att det skulle räckt till mer än en poäng men ibland blir det så och det är bara att jobba vidare i veckan så kommer målen och poängen också! En hektisk vecka med tre matcher på sex dagar är över och vi får nu lite längre vila innan nästa div.3-match söndagen den 22 maj borta mot Kullabygdens DFF. 

I morgon är det en av årets roligaste dagar!
2022-05-07 17:28

Då hälsar vi alla tjejer och killar födda 2017 välkomna till sin allra första fotbollsträning!

Vi kommer ha en massa kul med bollen och tillsammans!

 

Tjejerna tränar kl 10-10.50, killarna tränar kl 11-11.50.

 

Gympaskor och en vattenflaska är allt som behövs (samt kläder efter väder).

Vi samlas på Tolvans IP, planen vid stora läktaren (ingen föranmälan krävs).

 

Skall bli såååå roligt att träffa er! 

Sommarfotboll - Dagläger och Lilla VM!
2022-05-01 21:55

 

SOMMARFOTBOLL DAGLÄGER 20, 21 & 22 JUNI, i sammarbete med Team Sportia Emporia

Tre roliga dagar med IF Löddes Sommarfotboll, dagläger 20-22:e juni kl 9.00-15.00

För alla tjejer och killar födda 2009-2014
IF Löddes egna ledare guidar i praktiska övningar. Varje dag ordnas tävlingar och spel - tre härliga dagar med fotboll i massor.
Pris: 750 SEK
I priset ingår fika o lunch alla tre dagarna samt en tröja, vattenflaska och en fotboll.

 

LILLA VM FOTBOLLSTURNERING 23 JUNI
Årets roligaste fotbollsturnering spelas 23 juni kl 16.30-20.30

För alla tjejer och killar födda 2009-2014
Det lottas fram vilket lag du kommer att spela för. Vi spelar i mixade lag, olika grupper för låg respektive mellanstadiet.
Pris: 300 SEK
Efter denna kvällsturnering behåller du din matchtröja.

 

ANMÄLAN OCH PLATS
Anmälan till aktiviteterna görs HÄR

Begränsat antal platser, först till kvarn…

Paketpris vid anmälan till både Dagläger och Lilla VM 950 kr - se anmälningssidan för mer info

Plats: Samtliga aktiviteter genomförs på Tolvans IP i Löddeköpinge

Damer
Referat: IF Lödde - Höganäs BK
Tredje raka!
2022-04-24 22:42, Damer

Höganäs BK kom till Tolvans IP för sen söndagsmatch där de välkomnades med en fin gräsmatta samt soligt och vackert vårväder. Bortalaget, som också är nykomlingar, hade startat serien med vinst i sin enda match såhär långt. 

Matchen är reltivt jämn första kvarten men sedan tar IF Lödde över och skapar mängder av halvchanser där bland annat Hannah Tegestål i motståndarmålet var ute och avvärjde flertalet djupledsbollar som annars kunnat resultera. Efter drygt 35 min så avslutar Jacklyn Nilsson ett mönsteranfall där assisten kom via ett fint vänsterinspel ifrån Alicia Lindberg. Rättvist!

Andra halvlek startar likt den första med ställningskrig utan att lagen skapar några heta lägen. När timmen är spelad så frispelar Felicia Holgersson Ebba Andersson som fri med målvakten sätter den säkert hårt intill högerstolpen. Bara fem minuter senare så är det dags för Ebba igen att förvalta ett friläge efter fint förarbete av Meja Selander. Lovisa Sandgren avslutar sedan matchen med kvällens fjärde mål. 

Hemmalaget höjer sig ett snäpp jämfört med tidigare matcher och visar upp ett riktigt bra och varierat passningsspel där fin rörlighet gjorde att alternativen var många för bollhållaren. Försvarsmässigt gör hela laget ett grymt arbete men extra eloge till alla som ingick i backlinjen under matchen där alla visade upp tydlighet och beslutssamhet under hela matchen!

Nästa match i serien blir nu på fredag borta mot Kvidinge IF. Den laddar vi om till via match i u-serien i övermorgon mot Hörby FF!

Damer
Referat: IF Lödde - Jonstorps IF FK
Andra raka segern!
2022-04-18 23:43, Damer
Alma Holm sätter 3-1 med kvarten kvar av matchen!

På annandagen tog IF Lödde sin andra raka seger i seriespelet på en för året fin gräsmatta på Tolvans IP.

Tjejerna i hemmalaget rivstartade matchen i högt tempo och skapade under matchens första 25 min 6-7 riktigt heta målchanser. Målet skulle dock dröja till halvtimmen spelad då Ida Karlsson gav sig ut på en soloraid med en säker avslutning intill närmaste stolpen. Jonstorp spelar upp sig efter målet och lyckas också kvittera innan halvlek via en långboll ifrån backlinjen som friställde forwarden. 

Andra halvlek tar IF Lödde återigen tag i taktpinnen mot ett tröttkört Jonstorp och skapar då mängder av målchanser. Jonstorps duktiga målvakt Julia Cronberg lyckas dock hålla rent fram till 20 minuter kvar då hon också var tvungen att kapitulera efter att Agnes Darud vikit in ifrån vänsterkanten och via ribban satte ett fint högerskott. Fem minuter senare punkterade Alma Holm matchen med ett fint volleyskott(se bilden) i bortre burgaveln. 

IF Lödde gör en stabil match där man under stora delar av matchen dominerar och styr händelserna. Fin rörlighet och passningsspel i offensiven och ett uppoffrande jobb när motståndarna hade boll var en framgångsrik kombination som så många gånger förr! Nästa söndag välkomnas Höganäs BK till Tolvans IP!

Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
Lödde FF, 21/05 09:14 
Herrar, 19/05 08:18 
Damer, 17/05 23:21 
Herrar, 17/05 08:26 
Herrar, 16/05 07:53 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare