SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Äventyr?

Supportrar, ledare, spelare - när ni är iväg på något kul med laget,  kanske en turnering, läger, cup, en kul seriematch eller något annat trevligt - litet som stort!

Vore så roligt att kunna berätta och dela med oss av era äventyr till våra Facebook följare.

Ni som är på plats, skicka gärna över ett foto o någon rad om var ni är via Messenger till vårt Facebook konto IF Lödde eller maila till info@iflodde.se, så skall vi se till att dela med oss till våra följare och låta dem få en inblick i allt spännande som händer i våra lag

                 🖤💛⚽️🖤💛⚽️⚽️

Damer
Björn Nilsson ny damtränare
2022-09-30 12:17, Damer

Björn Nilsson kommer in som tränare i damlaget inför den kommande säsongen och kommer då att försöka fylla tomrummet Mattias Jakobsson lämnar efter sig när han gjort sin sista träning med laget om några veckor. 

Björn Nilsson jobbar som idrottslärare i Eslöv samt är instruktör på MFF-akademin som bedriver fotbollsträningar på högstadieskolor. Björn är en IF Lödde profil som varit borta ifrån föreningen under några år då han avslutade sin aktiva fotbollskarriär i Furulunds IK och efter det varit assisterande tränare för Dösjöbros damlag i div.1-2 samt huvudtränare för deras F17-lag. Björn kommer att ingå i ledarstaben direkt när vi startar upp eftersäsongen måndagen den 24/10. Välkommen tillbaks till IF Lödde Björn!

Ledarstaben runt damlaget inför 2023 är därmed klar och ser ut enligt följande:

Martin Andersson, tränare
Björn Nilsson, tränare
Bosse Darud, målvaktstränare
Martin Lindholm, materialare, fikaansvarig, speaker m.m.

Läs en intervju om Björns inträde i damlaget ifrån Skånesport här: https://skanesport.se/2022/10/04/bjorn-nilsson-och-martin-andersson-nya-tranarduon-for-damlaget-i-if-lodde/

 

Damer
Referat: IF Lödde - Billesholms IK
Billesholm vann serieavslutningen
2022-09-29 12:42, Damer

Under onsdagen så spelade damlaget sin sista seriematch för året när Billesholms IK kom på besök på konstgräset. Förra matchen mot Billesholm var seriepremiären i början av april och då kunde Lödde stå som segrare med 4-1. 

 

Lödde startar matchen med bra energi i det piskande regnet och tar tag i matchen direkt genom hård och hög press som gör att Billeholm har problem med att få den tid de vill i sina uppspel nerifrån. Under första halvlek så radar Lödde upp målchanser och det är både via djupledsspel och bra inspel ifrån kanterna. Tyvärr kommer hemmalaget inte närmare än Amanda Rancics stora chans på inspel ifrån Millie Ohlin eller stolpträffen för Lovisa Sandgren i ett friläge som hon fint serverats av Amanda R. Billesholm har endast 2-3st skott ifrån distans under halvleken där ett av dom ger utdelning precis innan halvtid. Tungt!

Andra halvlek blir liknande spelbild och Lödde fortsätter trycka på och skapa chanser i och runt Billesholms straffområde. En kvart in i halvleken fick Jacklyn Nilsson, efter bra presspel, en trippelchans inom fem sekunder inne i straffområdet men alla hennes försök blockades av uppoffrande försvarare och av bortalagets duktiga målvakt. Billesholm utökar ledningen med 20 min kvar ifrån distans via ett pressat vänsterskott ifrån måldrottningen i Billesholm, Maya Strid. Lovisa S är nära hinna stöta in ett inspel ifrån kanten och Almas hårda långskott som räddas av målvakten är några möjligheter som radas upp i andra halvleks andra hälft. Det skall dröja tills det bara återstår fem minuter innan hemmalaget, via Felica Holgersson, lyckas spräcka målnollan. Lödde forcerar kraftigt sista minutrarna men det räcker inte mer än till några handsituationer i staffområdet samt 3-4 resultatlösa hörnor. 

 

Riktigt tung förlust men spelarna skall vara oerhört stolta över spelet och arbetsinsatsen laget 
levererar och något att verkligen att ta med sig in i eftersäsongens träningsmatcher! IF Lödde slutar därmed på en åttonde plats i tabellen vilket är mer än godkänt för att vara nykomlingar i div.3. Hade det varit ett vanligt år hade det inneburit vidare spel i div.3 även 2023 men i och med serieomläggning så åker mer än hälften av lagen ner i div.4 inför nästa år och därmed blir det dit Lödde också degraderas. 

Nu har vi Sleeve Socks till försäljning
2022-09-07 18:31
Det finns nu Sleeve Socks till försäljning i kiosken.
Sleeve Socks är en strumpa utan fot som håller benskydden på plats.
Strumporna finns i gul (matchfärgen) och svart i storlekarna 3 och 4.
Priset är 100 kronor.
Kvällen var tjejernas!
2022-08-30 22:05

Ikväll tog våra tjejer över IP, vilken uppslutning och vilken fantastisk kväll det blev!
Först ett träningspass med våra Damlagsspelare som tränare. Så enormt viktigt och underbart att se våra yngre få träffa o skapa sig förebilder bland de äldre ❤️


Lite roliga tävlingar, där alla grupperna tävlade i blandade lag, tog vid innan vi rundade av med en hamburgare som våra grillmästare fixat så bra!


Tack våra fantastiska Damlagsspelare och tack alla underbara tjejer som var med oss ikväll 🖤💛

Oktoberfest Lödde IP
2022-08-30 09:44
15 Oktober är det fest!

Hej på Er.

 

Lördagen den 15 Oktober är det fest på Lödde IP. Biljetter till detta event kommer börja säljas idag den 30 aug klockan 12.00 på Lucys i Löddeköpinge. Winerschnitzel, Umpa Umpa musik och Old Time High står på menyn. 

ordinariepris för dessa biljetter är 549 kr (mat ingår), men som medlem i IF Lödde kommer man kunna köpa max 4 biljetter/medlem till 499 kr. Ni måste visa upp medlemskortet för att få detta pris.

 

Så välkomna till Lucys för att köpa biljetter.

 

//Jonas Ekström

Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
F 2007-2008, 04/10 21:11 
Oldboys, 03/10 12:20 
Herrar, 02/10 13:21 
Damer, 30/09 12:17 
Herrar, 30/09 11:54 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare