SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P13

Välkommen till P2013 i IF Lödde
 
Seriestart 9:e samt den 10:april
2022-04-03 22:09

Hej på er,

 

Hoppas att ni alla haft en fin helg!

 

Till nästkommande helg så startar seriespelet för våra killar och vi är anmälda med två lag i nordvästskånska serier och med två lag i sydvästskånska serier. 

 

Vi kommer att fortsätta som förra året och rotera mellan vilka som spelar med varandra. Vi fokuserar på att bygga en stark lagsammanhållning där alla kan spela med alla.  

 

Det kommer nu att vara matcher varje helg fram tom den 12 juni innan vi tar ett sommaruppehåll från matcher. Vi siktar på att senast söndagen inför nästkommande helgs matcher skicka ut kallelser.

 

De fyra lagen kommer att spela sina matcher på olika dagar och vid olika tidpunkter. Som exempelvis till nästkommande helg då ett lag spelar på lördagen och tre lag har matcher på söndagen. Matcherna i serien kommer att vara 2*15 minuter och vi siktar på att vara 7-8 spelare per lag så att alla ska få så mycket speltid som möjligt. Det kommer att vara möjligt att anmäla sig till exempelvis match både på lördagen och söndagen om man är riktigt spelsugen men vi kommer att prioritera så att alla åtminstobe får spela en match per omgång. Behöver vi sedan fylla på med spelare kommer utrymme ges till detta. 

 

Skickar inom kort ut en kallelse till nästa helgs matcher. 

 

Hälsningar Ledarna IF Lödde P13

Träningsmatcher mot Bjärred 3/4
2022-03-27 19:25

Hej,

 

Även nästa helg på söndag så kommer vi att möta två olika lag från Bjärred på Borgeby IP och vi skickade precis ut en kallelse till den matchen. Första matchen spelas klockan 10.00 och vi spelar 2*15 minuter. Den andra matchen börjar i anslutning till när den första matchen är slut. 

 

Beroende av hur stort intresset är så bir det en eller två matcher per spelare. 

 

Ha en fortsatt fin söndag!

Ledarna IF Lödde P13

Möjlighet att spela match i Bjärred på söndag den 27/3
2022-03-24 20:23

Hej,

 

Vi har med kort varsel fått frågan från Bjärred om ett av våra lag har möjlighet att spela två träningsmatcher på söndag den 27/3 då dom fått ett avhopp från det tilltänkta laget. Beroende av intresset och hur snabba svar vi får så bestämmer vi om ett lag spelar två matcher eller om två lag spelar en match var. 

 

Matcherna är mot två olika lag från Bjärred. Första matchen börjar 11.00 och den andra matchen börjar 11.45. Matcherna går på plan C3 som är den gamla konstgräsplanen. Vi samlas gemensamt på Tolvans IP klockan 10.15. 

 

Vi återkommer i separat kallelse till match och är tacksamma för snabb återkoppling och svarstiden kommer att vara väldigt kort. Vi återkommer imorgon kväll med vilka som spelar på söndag och vilka som kommer att vara ledare. 

 

För er som inte har möjlighet att spela i helgen så finns en ny chans söndgen den 4/3 då vi åker till Bjärred igen med två lag och spelar två träningsmatcher per lag. Kallelse till dom matcherna går ut senare i helgen.  

 

Ha en fortsatt fin kväll!

 

Ledarna IF Lödde P13

 

 

 

 

Information inför träningsmatchen mot GIF Nike 20/3
2022-03-19 23:51

Hej,

 

Inför morgondagens träningsmatcher är det stort intresse vilket är väldigt roligt. För att alla ska få spela så mycket som möjligt har vi valt att dela upp killarna i 4 olika lag. Där lag 1 och lag 2 spelar första matcherna och har samling 10.45. Vi försöker att köra igång de första matcherna senast 11.15.   

 

Lag 3 och lag 4 har samling 11.15 och vi siktar på att deras matcher startar någon gång runt 11.45. 

 

Se nedan indelningen på lag och tidpunkt för samling. 

 

Ska bli roligt att spela match igen och vi syns imorgon!

 

Hälsningar

Ledarna IF Lödde P13

 

Lag 1, samling 10.45   Lag 2, samling 10.45
Ledare Mathias   Ledare Lennie
Adrian    Bledian
Alexander A   Lowe
Dimitrios   Elliott
Ebbe   Isac C
Elias A   Nahir
Valter   Svante B
Melker   Mario
    Egon
     
Lag 3, samling 11.15   Lag 4, samling 11.15
Ledare Magnus   Ledare Fredrik
Milian   Nathan
Alexander G   Svante H
Isac G   Jonathan
Jack   Wiggo
Charlie P   Elias R
Danny   Vilgot
Linus   Frans
Träningsmatcher mot GIF Nike 20/3
2022-03-10 21:17

Hej,

 

Vi skickade precis ut en kallelse till er för 2*2 träningsmatcher mot GIF Nike den 20 mars innan seriespelet drar igång i april. 

 

Alla är kallade så vänligen svara på separat kallelsemail. Beroende av intresset så ser vi hur många lag vi sätter samman. Vi kommer att dela ut matchkläder på plats vid omklädningsrummen på Tolvans IP.

 

ha en fortsatt fin vecka!

 

Hälsningar

Ledarna IF Lödde P13 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Lödde, 21/06 17:44 
IF Lödde, 16/05 21:36 
IF Lödde, 07/04 10:26 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare