Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Bonuskort
2021-05-04 18:21

Hej allihopa!

 

Hoppas allt är bra med er alla! :) Riktig glädjande att killarna snart kan börja spela matcher igen, vilket vi alla ser framemot!

 

Nu har vi sammanställt och betalt in för bonuskorten. Vi har sammanlagt sålt 152 bonuskort, vilket är riktigt bra jobbat! Hurra för oss alla :) Vi erhåller 30 kr per kort, vilket läggs till lag P13 konto.

 

Stort TACK till alla som tagit sitt ansvar och sålt så att våra barn så småningom ska kunna åka på cuper och även anordna andra trevliga aktviteter!

 

Med vänlig hälsningar,

 

Gabriella och Jenny

Lagföräldrarna

 

Knattespel
2021-05-03 21:39

Hej,

 

idag blev det klart att det kommer att spelas knattespel igen. Vi har anmält 4 stycken lag, precis som under hösten. Spelschemat är tyvärr ännu inte klart, men som det ser ut just nu så kommer vi att spela någon av dessa dagar i omgång 1. 

 

Torsdag 13/5

Lördag 15/5

Söndag 16/5

 

Så fort spelschema når oss kommer vi att kalla till matcherna! Om det blir hemmamatcher så kommer vi att behöva hjälp av er föräldrar framförallt som matchvärdar!

 

/Ledarna

 

Nya träningstider från vecka 20
2021-05-02 09:02

Hej,

 

från och med den 18 maj så kommer vi att börja träna på gräs igen. Då har våra för året delvis nygjorda planer vuxit till sig så att vi kan använda dem igen. I samband med att vi börjar träna på gräs så kommer vi att börja träna två gånger i veckan, tisdag och torsdag - 17.30-18.45. Vi kommer att träna på A-planen (den vänstra halvan som är mitt emot kiosken). Fram till dess så kommer vi att träna på söndagar (konstgräs). Sista söndagsträningen blir den 16 maj. Håll gärna utkik i kalendern på hemsidan!

 

Vi ses på IP!

 

/Ledarna

 

P.S - även om solen skiner så kan det vara kallt i vinden. Ta därför gärna mössa och vantar. Det är lättare att ta av sig än att springa runt och frysa!

Bonuskort
2021-03-04 20:56

Hej alla föräldrar till lag p13!

 

Nu är det äntligen dags för våra barn att börja sälja bonuskort. Vi tänkte att varje barn säljer 4 st bonuskort. (Dessa.säljer man för 100kr st och det finns massor av bra rabatter såsom på Maxi) Vill man sälja fler får man självfallet det, då är det bara till att göra av sig. (Vi delar ut bonuskorten kl 11.00 vid stora entrén på träningen nu på söndag 7 Mars) Om man inte lyckas sälja alla 4 bonuskort är det viktigt att man hör av sig till Jenny och lämnar tillbaka dessa, absolut senast den 2 April.

 

Pengarna går till laget som så småningom ska användas till cuper och aktiviteter för laget. Just nu har vi inga pengar i lagkassan.

 

Man swishar till Jenny Arndorff 0739-652420. Viktigt att du märker pengarna med bonuskort och hela ditt barns namn. 

 

Exempel: Bonuskort Elias Arndorff (summan kommer vara 400kr )

 

Bonuskorten redovisas så fort man kan men senast 2 April.

 

Än så länge har vi tyvärr inte kunnat få till någon aktivitet men det hade varit roligt att göra någon teambuilding  tillsammans nu i vår (Om läget tillåter). 

 

Om någon mer förälder skulle vilja vara med som lagförälder får man jättegärna det. Vi tar tacksamt emot fler entusiastiska personer. 

 

Mvh lagföräldrarna Jenny (Elias mamma) och Gabriella (Egons mamma)

Träning under sportlovet
2021-02-14 17:03
Hej,

vi fortsätter att träna på och vi har varit mellan 18-24 killar som tappert kämpar på i både kyla och blåst. Idag hade vi dock fantastiskt väder med strålande solsken och 19 glada killar.
Vi kommer att ha träning som vanligt nästa söndag, dvs den 21/2. Den 28/2 måste vi tyvärr ställa in - detta då IF Lödde spelar en av sina gruppmatcher i svenska cupen!

Vi hoppas att vi kan återkomma snarast med om vilken tid och dag som vi ska träna på nästa under nästa vecka. Tanken är att ett nytt schema för planerna ska presenteras då. Det nya schemat kommer hänga ihop med restriktionerna gällande Corona samt vilka beslut klubben tar kring detta. 

Vi ses på IP!
/Tränarna
Nya träningstider - igen
2020-10-08 22:09
Hej,
tyvärr har det varit mycket fram och tillbaka när det gäller träningstider. Vårt lag blev tyvärr tilldelat träningstider som hade inneburit att i princip ingen av våra ledare hade kunnat vara med och det hade även krockat med bl.a handbollsträningen där väldigt många av våra spelare är med. 

Tack vare den goda viljan från F11/12 så har vi kommit överens med dem att vi byter vissa träningstider vilket då gör att vi kan vara minst 4-5 tränare vid varje träning. De nya tiderna som gäller är:
Måndagar 17.15-18.20 (udda veckor) - Konstgräs Y1
Onsdagar 17.15-18.20 (jämna veckor) - Konstgräs Y2

Kalendern kommer att uppdateras inom kort. Med detta nya schema så innebär det att vår nästa träning blir Onsdagen den 14:e Oktober.

/Jürgen
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare