SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P19

Alla detaljer du behöver veta :-)
2024-05-04 20:26

Tid: Efter uppstartstillfället 5 maj kl 11-11.50 fortsätter vi träna på söndagar kl 11-11.50 t o m 7 juli. Därefter tar vi sommaruppehåll och startar igen 18 augusti.

 

Plats: Tolvans IP, samling på A-planen, gräsplanen framför stora läktaren, rakt fram när ni kommer in på IP.

 

Kläder: Gympaskor och vattenflaska, i övrigt gäller ”kläder efter väder”

 

Registrering: Alla barn som deltar måste registreras direkt, viktigt att vi har era kontaktuppgifter för att enkelt kunna nå ut med information. Har ni inte redan registrerat ert barn, gör det direkt på följande sätt:

via dator:  www.iflodde.se/Bli Medlem

via mobil: tyvärr problem på vissa modeller, gå till www.iflodde.se, scrolla längst ner på sidan och välj ”Gå till webbversion”, välj därefter Bli Medlem, finns knappen ”Nästa steg” längst ner kan du genomföra registreringen via mobilen.

Skulle ditt barn inte vilja fortsätta efter att ha provat 2-3 gånger, maila ungdom@iflodde.se så tar vi bort registreringen och eventuellt utskickad faktura.

 

Avgift: Medlemsavgift 600 kr/kalenderår. Efter uppstartstillfället 5 maj kommer fakturorna mailas ut i slutet av maj, därefter skickas fakturorna ut löpande till de som anmäler sig. Fakturorna mailas till den mailadress som angavs vid registreringen,

Självklart får man prova 2-3 gånger innan någon betalning sker.

 

Ledare: Hela vår verksamhet bygger på och drivs av ett fantastiskt ideellt arbete, vilket bland annat innebär att alla våra barn och ungdomsgrupper leds av föräldratränare.

Föreningen startar upp denna grupp, ett gäng av er föräldrar tar över och driver gruppen vidare, vi stöttar er självklart, ger grundupplägg, tips och idéer.

Alla kan vara med och bidra som ledare, både du med och utan fotbollskunskap, det absolut viktigaste är att du är engagerad och positiv!

Insats? I denna ålder inte mycket mer än timmen som träningen pågår.

Kom fram till Jessica/Micke på någon av träningarna och börja som ledare direkt, ett superroligt uppdrag!  Skulle ditt barn inte vilja fortsätta efter att ha testat några gånger, då förstår vi självklart om du också väljer att sluta som ledare, låt inte det stoppa dig från att hänga med direkt!   

Registrera dig som ledare på www.iflodde.se/Registrera dig som ledare

 

Frågor? Har ni frågor får ni gärna kontakta Michael Esplinger, ansvarig för vår Ungdomsverksamhet, på Esplinger@hotmail.com eller Jessica Axelsson, jessi.axelsson@gmail.com

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Lödde, 21/06 17:44 
IF Lödde, 16/05 21:36 
IF Lödde, 07/04 10:26 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare
Sponsorer