Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 29/9 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Knattespelen

Välkommen till Knattespelen!
Här kommer löpande information om årets Knattespel.

Knattespelen Spelschema 2 oktober
2021-09-25 21:07

Hej,

 

Under dokument finns nu det kompletta spelschemat för respektive grupp. OBS! Samlad prisutdelning direkt efter sista matchen i respektive grupp.

 

VI ses på lördag! 

Säsongsavslutning 2 oktober
2021-09-22 09:44

Fullt förståeligt är det många av er som frågar efter nästa helgs spelschema. 

Vi har avvaktat in i det sista för att försäkra oss om (så långt möjligt) att restriktionerna släpps den 29/9 och att vi därmed kommer att kunna genomföra en ”riktig” Knattespelsavslutning.

Igår (söndag) tog vi beslut på att vi ”kör” och det tar nu några dagar att få ihop ett spelschema. Men senast söndag (26/9) kommer det. 

Men redan nu kan vi säga att grupp röd kommer att inleda med spel för ca häften av lagen klockan 9 och den andra hälften 45 min senare. Prisutdelning blir det för samtliga barn runt 12-13 tiden. 

Grupp Svart startar troligen 09.45 med samma upplägg, alltså typ hälften av lagen då och hälften 45 min senare. Prisutdelning blir det ca 45 min efter Grupp röd alltså runt 13, 13.30.

Grupp blå spelar på eftermiddagen med prisutdelning ca 16.30.

Vi hoppas att det räcker t v för er planering av den dagen och så återkommer vi senast söndag med ett komplett spelschema. Att välkomna 90 lag för spel gör att det är ett litet pussel som skall läggas gällande parkering, planer, domare, prisutdelning m m därav att det tar lite tid.

 

Välkomna!! 

Spelschema omgång 1-3
2021-08-01 21:02

Spelschemat för omgångarna 1-3 finns nu under "dokument". Glöm inte att beställa extra priser om ditt lag har fler än 10 spelare per anmält lag.

 

Spelomgång 4 spelas i sin helthet i Löddeköpinge lördagen den 2 oktober. Vi återkommer med spelschema så snart vi vet vilka restriktioner som gäller den dagen.

Start av Knattespelens träningsmatcher
2021-05-08 11:36
Det har varit en intensiv vecka med mycket mailkonversation, telefonsamtal med deltagande föreningar, internt inom IF Lödde och inte minst nu också med Skånes FF.
 
Vi är mycket glada för den feedback vi fått av de deltagande föreningar som hört av sig - det har gett oss ny energi att hitta vägar framåt.  Tack för Ert stöd!! 
 
IF Löddes styrelse känner sig trygga med att gå vidare med planerna om att starta upp möjligheten att spela matcher den kommande helgen. Vi väljer att följa RF:s uppmaning om att "ställa om istället för att ställa in" istället för Skånes FF:s omvända paroll "ställ in istället för att ställa om". Vi har dock lyssnat på de synpunkter som kommit in och därför har vi ytterligare modifierat spelschemat för att det skall råda något tvivel om att vi vänt och vridit på alla stenar för att kunna genomföra Knattespelen nu med träningmatcher (får inte vara en cup).
 
Ta hand om er, håll avstånd och upplev gläjden av att återigen kunna spela matcher! 
Information (nyheten fylls på löpande)
2021-05-04 08:52

Vi planerar att hålla ett digitalt (Teams) informationsmöte måndagen den 10 maj klockan 18.30. Mer information om detta kommer inom kort. 

 

Bjärreds IF blev först ut och kommer att arrangera 15/5 klockan 10.00 i den Blå gruppen. Senast i helgen återkommer vi med vem som får äran att uppleva Borgeby IP den dagen. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare