Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Välkomna pojkar födda 2015 (P15)

Vi tränar söndagar 9.50-10.50, på Konstgräsplanen (närmast parkeringen).

 

Vårt fokus i denna ålder är lek, att ha roligt med bollen och tillsammans!

 

Träningskläder, gympaskor (fotbollsskor behövs inte, räcker utmärkt med gympaskor) och en vattenflaska är allt ni behöver ha med er.

Har man testat några gånger och vill fortsätta är även ett par enkla benskydd bra att ha.

Tänk på att klädval kan behöva justeras utifrån väder :-)

 

Ingen föranmälan krävs! 

Efter första gången vill vi att ni registrerar ert barn här, viktigt så att vi vid behov kan komma i kontakt med alla er föräldrar, speciellt i dessa tider om det sker några förändringar.

 

Hjärtligt välkomna till IF Lödde

 

 

Medlemsavgift 600 kr/år, men självklart får man prova på några gånger först!

Registrera barnen!
2021-03-10 20:22

Det är alldeles fantastiskt roligt att det börjar bli fler barn som återkommer till träningarna på söndagarna efter vinterns mörker och kyla. I söndags hade vi 21 tappra pojkar som sprang, dribblade, sköt och trillade i en salig blandning på konstgräset på IP.

 

Trots att vi hade 21 barn på plats kunde vi dock bara närvarorapportera 14 av dessa. Detta kan bero på att vi inte riktigt klurat ut hur alla teknikaliteter hänger ihop, eller så är det en del barn som ännu inte är registrerade i klubben. Vi vill därför be er dubbelkolla att ni registrerat barnen och om inte, göra detta så snart som möjligt.

 

Ses på söndag!

Träningstider Mars
2021-03-03 12:46

Hej!

 

Vi blev uppmärksammade på att kalendern inte var uppdaterad och träningstiderna för mars inte syntes ordentligt. Vi ber om ursäkt för detta. Vi tränar som vanligt under mars, dvs. söndagar kl. 09:50 - 10:50 på konstgräsplanen på IP.

 

Vi vill gärna ta tillfället i akt att påminna om starttiden och uppmana alla att försöka lämna barnen 09:50 - eller 09:48 ännu hellre - så att vi kan dra igång träningen och få så mycket ut av timmen som möjligt.

Tidigarelagd träning 28/2 --> 9:40
2021-02-24 21:32
Med anledning av herrlagets match i Svenska Cupen måste vi försöka ha tömt planen på barn, ledare och utrustning innan klockan 11.00 på söndag. Detta gör att vi tidigarelägger söndagens träning tio minuter för att ge oss tillräckligt med marginal att avsluta och plocka undan i tid!

En ytterligare ändring med anledning av matchen är att både F15 och P15 kommer träna på den bortre delen av konstgräsplanen, dvs. längst bort från kansliet och ingången till idrottsplatsen. Inget ni som föräldrar behöver hantera, men kan vara bra att känna till.

Varmt välkomna på ett härligt träningspass på söndag: 9:40 till 10:40

Frågor? Hör av er till någon av ledarna
Från sön 11/10 -> 13/12 börjar vi 9.50
2020-10-05 23:14
Nu är det dags för vinterschema, då vi stänger våra gräsplaner och all verksamhet flyttar över till Konstgräsplanen.

För vår del gäller därför följande under perioden 11/10 -> 13/12 

  • Vi tränar söndagar kl 9.50 - 10.50, på Konstgräsplanen
  • I rådande läge får vi inte ha föräldrar inne på IP/vid Konstgräsplanen. Det går bra att i stället stå längs långsidan, utanför staketet. Men glöm inte - sprida ut er o hålla avstånd och samma som idag, en förälder per barn så vi inte blir för många! Tack för er hjälp!
  • För att inte behöva gå in på IP för att hämta/lämna - använd gärna den lilla ingång/utgång som finns i staketet på kortsidan av konstgräsplanen - ut mot parkeringsplatsen.  Barnen brukar dessutom tycka det är roligt att få ta sig in/ut den vägen :-)
  • Bra om barnen kan ha med sin vattenflaska, märkt med namn eller ngt annat så att de känner igen sin flaska - in på Konstgräsplanen - så blir drickpauserna lite enklare
Efter 13/12 tar vi sedan juluppehåll. 
Vi återkommer lite närmare med detaljerna kring uppstarten i januari.
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare