SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
U17/U19

Välkomna till IF Lödde U19!
IF Löddes U19 består av spelare födda 2004-2007
Vi spelar 2023 i U19 div.1 Skåne.
Vi välkomnar alla nya spelare som vill komma och provträna!
 
Kontakta huvudtränare Martin Lönneström (0708797002) om du har några frågor eller vill komma och provträna. 
Hovmantorp söndag
2023-03-26 21:03

Då va sista dagen här,lite sorgligt eftersom vi haft en riktigt rolig helg med många skratt.

 

Dagen började okristligt tidigt när 2 tränare väckte killarna till toner av grytlock som slogs ihopa😂😂,vi nämner inga namn vilka dessa clowner va.

 

Söndagens program va:frulle som våra eminente kockar Werner o Werner alias pappa Björk och Jonas fixat,dessa grabbar har inte bara varit underbara snackepolare över en kopp, dom har även fixat magiska rätter varje dag vilken mat och service 👌👌👌.


Frukost och träning fixad,dags för en riktigt fin spagetti med köttfärssås innan uppgiften alla killar väntat på va på g STÄDNINGEN😂😂.

 

Killarna löste även städningen galant och snabbt all heder till dom för detta,nu va det bara dags att vänta in bussen som skulle ta oss från ett snötäckt Hovmantorp till Löddeköpinge.

 

Summerar man denna vistelse,så tror vi att killarna haft en riktigt rolig helg,vi ledare har haft iallafall med mycket skratt,har sett en tight grupp där ALLA varit delaktiga vad som än föreslagits.

 

Nu ska dessa gamla stofiler till ledare vila upp kropparna,vissa behöver det mer än andra😉.

 

Avslutningsvis ett stort tack till killarna för attityden dom visat,kockarna som servat oss som om vi varit en proffsklubb,vilken helg vi har haft😍.

 

Stort tack till alla föräldrar som lånat ut sina killar till oss denna helg.

Rapport från Hovmantorp
2023-03-25 21:37

Då får vi väl lägga in en liten rapport om vad som hänt under vårt lilla läger i Hovmantorp.

Fredagen va en ganska lugn tillställning,där vi inte va framme förrän ganska sent på kvällen,det som hände va att när vi väl kom fram så väntade det en mycket delikat pastasallad vilket satt mycket bra efter resan.

Efter maten blev det lite fotboll med landskamp mellan Sverige och Belgien i stora bio salongen.

Killarna tyckte väl det va sådär kul och bestämde sig att dra in i idrottshallen istället och lira boll själv👌.

 

Klockan 23 tyckte vi det va läge att släpa in dom för att förbereda sängläge eftersom klockan skulle ställas på 07:00 för frukost 🍳.

 

Lördagen började som sagt tidigt som bara den,en smarrig frukost stod serverad av våra eminenta kockar Werner o Werner som styrt köket med järnhand,efter frukosten va det ombyte och rask marsch ned mot planen där vi skulle ha ett morgonpass.

ett bra pass genomfördes med mycket lek och framförallt många glada miner på plan,precis som vi vill ha det.

 

Efter träning va det tillbaka till vårt krypin där Rickard och Jonas förberett en fin pytt med lite goa ägg som satt kanon.

 

Lite grupparbete fick efterfölja den fina lunchen,där vi bad killarna ta fram positiva och negativa intryck som dom fått under uppstarten av säsongen,dom skulle även ta fram åtgärder så att vi ska komma framåt och få det ännu bättre.

Många bra synpunkter kom upp och det som vi ville åt att vi ska ha högt i tak och kunna prata om allt har verkligen nått fram.

En knapp timme vila hann vi klämma in innan det va dags för samling innan match, Där Hovmantorp stod för motståndet med en blandning av deras div 4 spelare och juniorer.

 

Vi ställer upp med 2 olika 11:or så att alla som va friska skulle få lira.

Matchen va en jämn historia där vi står upp riktigt bra mot ett bollskickliga motstånd som ligger i div 4 till vardags,matchen förloras med 1-3 efter bra krigande av killarna,och med lite tur kunde vi rullat in 1 boll till.

Vi ledare är ändå väldigt tillfreds med insatsen,nämnas bör är att i mål ena halvleken har vi Noa Skatka 14 år som gör en superb insats.

 

För närvarande nu så är samtliga killar i hallen igen,vi ledare sitter nästan upp och sover😂😂,som det ska va på läger.

 

Imorgon är sista dagen tidig träning,städning innan hemfärd,ett riktigt bra läger om man får tro killarna som samtliga säger att gruppen blivit ännu tightare så mycket nöjda coacher som snart slocknar😂😂.

Dm gruppfinal
2023-03-19 20:17
Tyst minut av respekt till Sixten och fc Trelleborg

Då va det dags för sista och avgörande matchen i detta DM,för motståndet stod Linero.

vår genomgång idag va att vi skulle fortsätta på vår positiva streak som vi haft de sista veckorna på både träning o match,vilket betyder snabba anfall och snabba tankar och fötter som gör att motståndarna tvingas tillbaka och får jobba hårt.

Uppvärmningen idag va nog något av det bästa i år,full fokus på killarna och ett härligt driv,vi coacher undrade vad som hänt 🫣detta fokus har vi inte sett innan.

Matchen börjar vi spelar ett trevande spel med mycket stressade beslut,ligger fel i positionerna och känns inte alls bekväma,trots detta blir vi belönade med en ganska tveksam straff,som Emil behärskat rullar in.

Nu tänkte vi att kanske detta skulle få oss på rätt köl och att vi skulle börja spela ut,men så fel man kan ha vi lyckas gå ned oss ytterligare ett snäpp och låter ett Linero som inte va så mycket bättre än oss ta över matchen helt och hållet ,som lyckas oxå både kvittera och även ta ledningen fram till 3-1 även om ett av målen va en straff som jag bara tror att mannen i svart såg 😏.men trots att dommaren spelade i en egen liga,tolka det hur man vill så förlorar vi inte på honom.

I halvlek försöker vi väcka killarna (hög volym ) på oss ledare i omklädningsrummet,vi kommer oxå ut och skapar 2-3 riktigt bra chanser mål där så hade vi varit med igen,istället släpper vi in 3 billiga istället vilket gör att musten går ur oss och vi förlorar med 6-3.

Får verkligen hoppas att detta va årets bottennapp för idag va det inte mycket vi va nöjda med vi ligger mil ifrån det vi verkligen kan prestera.

men bara att bryta ihopa och komma igen, nu laddar vi för en kul vecka som avslutas med ett träningsläger sen tar vi nya tag.

som vanligt har vi en grym publik på plats stort tack.

 

målskyttar

 

emil o 2

Lingvall 1

Dm Match 2
2023-03-11 20:23

Då va det dags för andra matchen i vår grupp,GIF Nike välkomnade vi till Tolvan.

vi pratade innan matchen om att spinna vidare på förra veckans positiva spel och ta med oss känslan in i denna match.

Första 20 sätter vi oxå allt det vi pratat om innan hög press,trygga med bollen och vassa i omställningarna där vi e grymt vassa.

på en sådan omställning sätter vi även 1-0 när vi på 3 pass från egen backlinje sätter Emil i ett friläge som han behärskat rullar in👌.

vi fortsätter att sätta motståndet under press och vid ytterligare en bollvinst tvingar vi deras mittback att dra ned en av våra killar precis på straffområdeslinjen, med en solklar utvisning som påföljd.

Tyvärr efter utvisningen så går vi ned oss rejält och spelar inte alls i nivå av vad vi kan,blir väldigt bejkväma och lata, trots allt har vi ledning i halvlek vilket vi e glada för.

Andra halvlek trycker vi på att vi ska öka tempot och kvaliteten vi vet att vi har tyvärr funkar det bara sådär,vi har svårt mycket på grund av att motståndet på andra sidan tyckte det va coolare att försöka skada våra killar än att spela fotboll, sen underlättar det inte med att rättsskiparen inte hade en av sina bättre kvällar, vilket resulterade att Hugo fick bäras ut med allvarlig skada på foten och ytterligare ett par byten framtvingade av kapningar i den högre skolan.

vi behåller lugnet och står upp bra lyckas oxå trycka in 3

bollar och vinner med 4-2👍👍.

 

Stabil match av killarna som står upp och håller lugnet trots alla försök runt om,vi gör ingen bra match,men riktigt starkt att vinna trots en medelmåttig insats det tar vi med oss.

stort tack till publiken som stöttar i vått och torrt ovärderligt😍.

 

målskyttar:

 

Emil 2

Max 1

Måns 1

 

nu laddar vi för gruppseger 💛🖤💛🤔

Dm
2023-03-05 09:49

Då hade dagen som vi längtat efter äntligen här,DM nu skulle här spelas om poäng efter många tuffa löptimmar i ur och skur.

Uppåkra stod för motståndet ett lag vi visste väldigt lite om, dom satte oxå en hiskelig fart första 10 minuterna med en väldigt hög press och sprang väldigt mycket, våra killar löste detta med ett stort tålamod och rullade bort pressen så att motståndarna inte kom åt att röra bollen precis som vi pratat om på samlingen 👌👌.


När vi väl kommit på plats mentalt och possitions mässigt så tar vi tag i matchen

vi sätter vår press,har snygga snabba anfall där vi hotar HELA tiden detta gör att vi går till halvtids ledning med en betryggande 3-0 ledning grymt jobb av killarna.

 

i paus pratar vi igenom att fortsätta hålla kylan,vi såg på deras killar och hörde snacket från deras ledare att målet för Uppåkra vad att gå in och "trycka" till våra killar, med andra ord spela fult inte ok 😏, andra halvlek spelar vi verkligen ut håller bra tempo i passningsspelet krigar för varandra vilket resulterar i ytterligare 8 mål 👌👌.

 

ska man summera detta så håller jag inte med vissa åskådare som stod sidan om och klagade på motståndet, killarna gör idag allt vi bett dom om tog löpningar tog kamperna använde den magiska farten vi har i offensiven,när vi spelar som vi gjorde idag med den farten och dom idéerna i anfallsspelet samtidigt som vi e så tuffa och rejäla i försvaret som vi va idag,så skulle inte jag vilja stå på andra sidan 😱.

 

ja motståndet Hängde inte med höll inte vår klass,men vi malde ner dom och gjorde vårt jobb,tack killar nu e vi igång Forza lödde💛🖤💛🖤

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Lödde, 01/04 19:08 
IF Lödde, 24/02 12:06 
IF Lödde, 10/02 13:01 
IF Lödde, 25/01 14:41 
IF Lödde, 20/01 17:02 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare