Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Vi har fotboll i vårt hjärta!

Vi är IF Löddes lag för pojkar födda 2011. Vi är för närvarande ca 20 spelare, fem ordinarie tränare/ledare och två lagföräldrar.


Det övergripande målet är att lära barnen spela fotboll och att de samtidigt tycker att det är roligt. Vi följer såklart de utbildningsplaner som finns. Samtidigt bygger vi gemenskap och kamratskap genom att lära barnen att respektera, uppskatta och hjälpa varandra.


Vi har under året fått in flera nya spelare, vilket vi tycker är väldigt roligt. Det innebär samtidigt att de har ganska mycket att ta ikapp, såväl motoriskt/koordinationsmässigt som taktiskt och spelmässigt jämfört med de spelare som har tränat med oss i flera år. Vi jobbar därför med att i viss mån individanpassa både träningar och matcher utan att göra en stor grej av det. Vi utmanar killarna på olika sätt när vi anser att de är mogna för det.


Med anledning av rådande omständigheter och regler, har hela Tolvans IP stängts av för andra än spelare och ledare. Barnen kommer ombytta till träning och föräldrar uppmanas sedan hålla sig utanför stängslet.


Tills vidare delar vi upp spelarna i två grupper om ca åtta före, under och efter träningarna. Indelningen just nu har varit baserad på vilka som går i skola tillsammans och som träffas dagligen ändå.


Vi har under vintersäsongen 2020/21 följande träningstider;

  • måndagar 17:00-18:20
  • onsdagar 17:00-18:20

Båda träningarna är på konstgräset, närmast omklädningsrummen. Vi tränar oavsett väder. Killarna bör ha passande kläder. Det är bättre att de har en tröja som går att ta av, än ett plagg för lite. Hellre dubbla tröjor än en jacka. Men gärna något varmt samt vind- och vattentåligt att dra över.


I vår kalender (http://www.iflodde.se/kalender/?ID=195286) kan man se datum och tider för träningar och matcher. Det går att prenumerera på kalendern.


Vi välkomnar fler fotbollsintresserade "elvor" till våra träningar. Kom direkt till träningen och kontakta oss tränare, så börjar vi där. Ta med kläder, skor och en vattenflaska och hoppa in! Det kostar såklart inget att prova några träningar. Man behöver inte heller vara rädd för att prova även om man aldrig har spelat fotboll tidigare!

 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare