Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 29/9 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Vi har fotboll i vårt hjärta!

Vi är IF Löddes lag för pojkar födda 2011. Vi är för närvarande ca 20 spelare, fem ordinarie tränare/ledare och två lagföräldrar.

 

Det övergripande målet är att lära barnen spela fotboll och att de samtidigt tycker att det är roligt. Vi följer såklart de utbildningsplaner som finns. Samtidigt bygger vi gemenskap och kamratskap genom att lära barnen att respektera, uppskatta och hjälpa varandra.

 

Med anledning av rådande omständigheter och regler, har hela Tolvans IP stängts av för andra än spelare och ledare. Barnen kommer ombytta till träning och match och föräldrar uppmanas sedan hålla sig utanför stängslet.

 

Vi har från och med tisdagen den 18 maj följande träningstider;

  • tisdagar 17:15-18:45 (konstgräset)
  • torsdagar 17:15-18:45 (gräs, C2)

C2 är gräsytan direkt till vänster om A-planen, när man kommer in till IP genom grinden.

 

Vi tränar oavsett väder. Killarna bör ha passande kläder. Det är bättre att de har en tröja som går att ta av, än ett plagg för lite. Hellre dubbla tröjor än en jacka. Men gärna något varmt samt vind- och vattentåligt att dra över.

 

I vår kalender (http://www.iflodde.se/kalender/?ID=195286) kan man se datum och tider för träningar och matcher. Det går att prenumerera på kalendern.

 

Vi välkomnar fler fotbollsintresserade "elvor" till våra träningar. Kom direkt till träningen och kontakta oss tränare, så börjar vi där. Ta med kläder, skor och en vattenflaska och hoppa in! Det kostar såklart inget att prova några träningar. Man behöver inte heller vara rädd för att prova även om man aldrig har spelat fotboll tidigare!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare