SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
F15/16

Välkomna flickor födda 2015-2016

 

Träningstider är måndagar mellan 17.30 -18.45 & torsdagar mellan 17.30-18.45 på Tolvans IP.

 

 

Vårt fokus i denna ålder är att det ska vara lekfullt, men ändå öva på hur vi hanterar bollen med olika tekniker och kunna lite regler i hur vi utför matcher. Desto mer kunskap barnen får desto roligare är det för dem att spela fotboll och ha roligt tillsammans! Vi har under våren spelat knattespel vilket har varit väldigt utvecklande för barnen, då de har fått möta andra föreningar i samma ålder.  Vi kommer till våren fortsätta både med knattespel och seriespel.

 

Träningskläder, gympaskor (fotbollsskor är inget krav), benskydd och en vattenflaska är allt ni behöver ha med er. Tänk på kläder efter väder! 

 

Ingen föranmälan krävs! 

Efter första gången vill vi att ni registrerar ert barn här, viktigt så att vi vid behov kan komma i kontakt med alla er föräldrar.

 

Medlemsavgift 600 kr/år, men självklart får man prova på några gånger först!

 

 

Samtidigt söker vi även ledare och lagföräldrar som kan driva denna grupp vidare

Alla våra barn o ungdomsgrupper leds av ideella föräldratränare, vi behöver därför även hitta några bland er föräldrar (kusin, moster/faster, morbror/farbror, äldre barn eller andra som vill engagera sig är självklart lika välkomna) ett fantastiskt roligt uppdrag.

 

Både du med och utan fotbollskunskap är hjärtligt välkommen, alla kan bidra med något! Man kan bidra på olika sätt som ledare eller lagförälder - så låt inget hindra dig från att engagera dig i ett superroligt uppdrag!  

 

Prata med någon av ledarna på plats vid första träningstillfället eller lägg ett mail till Michael Esplinger, ansvarig för vår ungdomsverksamhet, esplinger@hotmail.com. så berättar vi gärna mer.

Tränare:Mar_ina.87@hotmail.com 

F15/16

 

Hjärtligt välkomna till IF Lödde

Sammanställning av föräldrarmöte 5/2
2023-02-05 15:24

Sammanställning föräldramöte 5 februari

Först av allt vill vi tacka för ett gott 2022, som har innehållit mycket skratt och glädje. Även tack till föräldrar som har ställt upp när det har behövts. Vill även tacka alla föräldrar som dök upp på dagens föräldramöte och för att vi lyckades tränga ihop oss i ett varmt omklädningsrum medan barnen tränade.

 

Vår sista inomhusträning är 19/2
Första utomhusträning är måndag 27/2 17.25-18.30

Det finns möjlighet att träna måndagar och torsdagar med F13-14 17.25-18.30. 

Knattespelen kommer spelas mellan 22-23/4 med avslutning i mitten juni

 

Glöm ej fotografering 11/2 med samling 9.00. Ni som inte tagit med ifyllda lappar, se till att ta med de på lördag, annars får inte barnen vara med på fotot

Lagfärldrarna är Evelina Rubinas mamma och Jörgen Stellas pappa

Glöm inte anmäla i SportAdmin inför match och andra aktiviter. Vi har även en gemensam Whatsapp grupp som jag hoppas att alla är med i. Har man inte tillgång så hjälps vi åt att lösa det

 

Nu ser vi fram emot en ny säsong


Mvh
Tränarna

Imorgon börjar vi igen F2015/2016
2021-08-14 15:43

Imorgon är det dags för första träningen efter sommaruppehållet.

Som vi längtat efter att få träffa er alla, oavsett om du var med i våras eller ansluter för första gången nu efter sommaren!

Vi ses på A-planen samma tid som i våras, söndagar kl  9.50-10.50

 

Vi har förälder som registrerat sig som ledare under sommaren, underbart så roligt!

Men gruppen måste ha fler ledare, annars kommer det inte att fungera, vem mer ställer upp? Det är fantastiskt roligt och ni kommer få mer info kring det nästa söndag 22/8.

Alla ledare träffas i morgon söndag 9.30 innan träningsstart, ta kontakt med Micke/Jessica direkt när ni kommer.

 

Välkomna!

 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare
Sponsorer