SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

IF Lödde
2 - 0
Lunds BK
IF Lödde2 - 0Lunds BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 mars, 17:00
Plats:Tolvans IP, Konstgräs
Serie:Träningsmatcher 2023
Samling:15:45
Vinst mot Lunds BK
2023-03-26 23:06

Lunds BK, som spelade div.2-fotboll under 2022, kom till Tolvans IP med ett ungt lag som i år spelar i tuffa div.3 västra. Lödde kom med tre 07:or i truppen varav Louise Ivarsson gjorde debut. Kul! Roligt också att Ida Karlsson var tillbaka på plan efter att tålmodigt stegrat sin rehab efter knäskadan i januari! 

Löddes första trettio minuter präglades av enorm energi, tufft duellspel, intensivt presspel och mängder av bra målchanser för hemmalaget. Under denna period sköt Ebba Andersson i ribban precis som Lovisa Sandgren och Amanda Rancic serverade två smörpass till målskyttarna Elin Lindholm och Jacklyn Nilsson. Sista kvarten blev jämnare utan att LBK lyckas skapa några chanser förutom en del hörnor som kunde resulterat. 

Andra halvlek är jämn och med vindens hjälp så har LBK lite mer spel på löddes planhalva men skapar  trots det inte mer än en hundraprocentig chans där dock duktiga Bea Olin i målet är följsam och tvingar lundaspelaren till en dålig vinkel. 

I det stora hela en mycket stark laginsats där IF Lödde varierar bättre mellan tålamod och snabbt djupledsspel än vad de gjort tidigare. Träning imorgon och sedan laddar vi för lägret i Spanien och sista träningsmatchen inför serien mot Vellinge IF på långfredagen. 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 24/3 16:00
Sön 3/3 16:00
3 - 1  
Sön 3/3 14:00
0 - 1  
Sön 25/2 15:15
3 - 3  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare