SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

Hörby FF
1 - 2
IF Lödde
Hörby FF1 - 2IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 26 april, 19:00
Plats:Hörby IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130370002
Samling:17:15, Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Seriematch u-serien.
Premiärvinst i U-serie!
2022-04-26 23:59

Under tisdagen begav vi oss till Hörby och premiärspela i u-serien. Andra matchen på tre dagar och där vi haft 22 spelare igång totalt. Extra kul är att våra 07:or Amanda, Bea och Millie visar att de klarar av seniorfotboll på ett bra sätt! Viktigt att alla får spela matcher då vi kommer att få nytta av vår breda trupp när vi summerar säsongen i oktober!

IF Lödde rivstartar matchen och har ett par halvchanser redan innan Lovisa Sandgren sätter 1-0 tidigt i matchen. Laget fortsätter sedan att ha 4-5 stora målchanser, mestadels genom inspel ifrån kanterna, men tyvärr inga som resulterar. Hörby tuggar sig in i matchen och spelet jämnas ut och i denna perioden kvitterar hemmalaget via ett lobbskott som går i stolpen och sedan precis(enligt domaren) över mållinjen. 

I andra halvlek så försöker Lödde få till några fler passningar inom laget innan vi hittar i djupled och vi får därmed med oss lite fler spelare inne i straffområdet när vi skapar våra målchanser. Lödde har ett stabilt övertag under andra halvlek och till slut(89:e min) så lyckas Meja Selander trycka dit segermålet efter en trippelhörna plus ytterligare ett inspel inom en minuts spel. Välförtjänt!

Matchen spelades på en ojämn gräsmatta som ställde till det väldigt mycket för båda lagen och det blev därmed inte många längre bollinnehav inom laget utan mycket på chans och "tjong". Stor eloge till Lödde som vägrade ge upp och försökte hela vägen även om det kändes motigt studtals i andra halvlek men desto skönare när hårt jobb betalade av sig i slutminuterna! Nästa vecka gästas vi av RSK Söderåsen i u-seriens andra match. 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 24/3 16:00
Sön 3/3 16:00
3 - 1  
Sön 3/3 14:00
0 - 1  
Sön 25/2 15:15
3 - 3  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare