IF Lödde6 - 1Röstånga IS/Svalövs BK/Kågeröds BoIF (9m)

Aktivitetsinfo: 9mot9 i u-serien
Fin kväll på IP!
2022-05-03 23:07

RKS Söderåsen(Röstånga IS) gästade konstgräset på Tolvans IP under tisdagskvällen för andra omgången i u-serien. Lödde ställde upp med full matchtrupp med en mix av spelare ifrån F07/08- och damlaget.

Lödde startar starkt och kan tidigt ta ledningen via ett kämpamål av Alva Myrebris. Lödde fortsätter skapa mycket och bland annat skjuter både Amanda Rancic och Agnes Darud stenhårt i ribban innan Tilda Persson utökar ledningen med ett distinkt avslut tätt intill närmsta stolpen.

I början på andra halvlek håller sig Elin Lindholm sig påpassligt framme och sätter dit 3-0 efter fint inspel ifrån Alva och några minuter senare gör Linnea Nilsson inget misstag när hon får chansen fri med målvakten. Alicia Lindberg, som idag gjorde ett lyckat test som innermittfältare, gled igenom på en djupledsboll mitt i halvleken och satte säkert 5-0 vänster om målvakten. Amanda Appelgren avslutade sedan målskyttet med ett välplacerat skott efter fint tillbakaspel ifrån Millie Ohlin.

Bra insats av hela laget där vi visade fin löpvilja och bra passningsspel i stora delar av matchen. Kul att de flesta spelare ifrån damtruppen som inte spelade ikväll istället stöttade högljutt ifrån läktarplats. Härligt!

Nästa omgång i u-serien spelas om två veckor då Askeröds IF väntar på bortaplan.