Serie:Träningsmatcher 2022
Samling:15:45
Seger mot Kvarnby!
2022-11-13 23:15

Kvarnby IK, hemmahörande i div.3 västra under året, kom till Tolvans konstgräs under söndagen för en träningsmatch. Hemmalaget kom med 18 spelare i truppen där det var förutbestämt att alla skulle få minst 45 minuters speltid i en match som spelades 3x30min.

Matchen böljar mycket fram och under första perioden och där Lödde tar ledningen via en grym genomskärare av Amanada Rancic, och snyggt skott i bortre hörnet av Jacklyn Nilsson. Kvarnby kvitterar under första perioden när de ostört får nicka in en bra slagen hörna när hemmaspelarna är passiva på inspelet.

Sju byten i halvtid gör det lite rörigt i Lödde första 10-15 min och då tar Kvarnby över och skapar några halvchanser. På ett högt långskott som dalar in bortre hörnet tar Kvarnby ledningen med 2-1. Efter detta kommer löddelaget mer rätt i positionerna och initiativet svänger återigen. På en hörna precis innan andra pausen sätter Amanda Appelgren ett snyggt skott stolpe in efter en bra slagen hörna av Lovisa Sandgren.

Tredje perioden startar Lödde starkt och gör två riktigt vackra mål tidigt i perioden. 3-2-målet sätter Jacklyn dit på ett tillslag efter fin genomskärare i djupled av Lovisa S. och kort därefter upprepas detta när Lovisa S, efter 6-7 löddepassningar nerifrån egna målvakten Linnea Norrman, återigen serverar Jacklyn i djupled och fri med målvakten gör hon inget misstag och trycker därmed ditt sitt tredje mål för kvällen. Hattrick!!

En riktigt bra genomförd match av IF Lödde där hela laget visar upp ett fint och varierat passningsspel med fin rörelse och där samtliga i laget är villiga att lägga ett stort jobb i det defensiva spelet över hela planen. Nästa träningsmatch blir om två veckor när IFK Klagshamn kommer på besök på Tolvans IP.