SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Oldboys

Höstuppdatering
2022-09-16 11:29

Vi har numera inte bara en stabil målvakt i Emil utan även en backup i Jimmy som kan kliva in och ställa sig om Emil inte har möjlighet! Riktigt kul och ger oss trygghet längst bak, ni är guld värda. Dessvärre har vi under senaste matcherna haft svårt att få ihop tillräckligt med avbytare så orken har tagit ut sin rätt i slutet på matcherna. Vi har i de senaste matcherna öppnat starkt och tagit ledningen men tvärr tappat ledningen under sista halvan av matchen.

 

Vi är många nya spelare som sakta men säkert börjar hitta varandra och de lite "äldre" spelarna i laget. Vi får helt enkelt se denna sässongen som "inkörning" och hoppas på att få behålla alla spelare på listan så vi kan göra en stark sässong nästa år.

 

Men än är inte sässongen slut, tre matcher kvar som vi kan nytja till att spela ihop oss under och kanske till och med avsluta med lite vinster.

 

/HS

 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare